Ootame taas Pärnusse restoranide nädalale 7.-15. novembril 2020!
Tervis ravispaahotelli à la carte restoran KUU pakub sel perioodil 3-käigulist õhtusööki hinnaga 19 eurot.
Menüüs
Mereannisupp sinimerekarpidega
Veinisoovitus: Beauvignac Picpoul de Pinet AOC 2019, Languedoc, Prantsusmaa 12 cl 4 €
Aeglaselt küpsetatud veisepõsk, köögiviljaraguu, veinikaste
Veinisoovitus: Montes Alpha Carménère 2015, Colchagua Valley, Tšiili 12 cl 5 €
Pavlova, värsked marjad, pohlakaste
Veinisoovitus: Les Bosquets Sauvion 2018 Vouvray AOC, Loire, Prantsusmaa 8 cl 3 €
Maitseelamuse eest hoolitseb meie peakokk Lauri Erm.
Roogade juurde sobivad veinid valis sommeljee Aivar Vipper.
Tule ja naudi uusi maitseid!
Broneeri laud õhtusöögile:
vabalaud.ee
tel 445 0372
kuu@spatervis.ee