A la carte restoran KUU uus Talvemenüü

Eelroog    
Kõrvitsa-ingveripüreesupp, grissiini, ürdiõli 
Sommeljee soovitab: 2016 Vouvray Les Bosquets Sauvion, Loire, FRA 16cl
4 €
6 €
Külmsuitsulõhe, spargel, laimimarmelaad, sinepikreem (G)   
Sommeljee soovitab: 2017 Hay Maker by Mud House Sauvignon Blanc, NZL 16cl 
6 €
6 €
Veise carpaccio, salatimix, granaatõun, pohlakreem (G)                                                               
Sommeljee soovitab: 2015 Kekfrankos, Takler, Szekszárd, HUN 16cl       
6 €
6 €
Pearoog     
Pärnu lahe kohafilee, pesto – risotto, köögiviljabukett, veinikaste (G)                                        
Sommeljee soovitab: 2016 Viura-Verdejo Cal Y Canto, ESP 16cl                                                   
15 €
4 €
Grillitud maisikana, polenta, köögiviljaraguu, aprikoosikaste (G, L)                                            
Sommeljee soovitab: 2016 Chardonnay Bankside, Hardys, AUS 16cl                                         
12 €
4 €
Madalal temperatuuril küpsetatud sea minikoot, kartuligratään, hapukapsa-oasalat, õunakaste (G)       
Sommeljee soovitab: 2015 Chateau Ste. Michelle Dry Riesling, USA 16cl
12 €
6 €
Dessert   
Kõrvitsabeseega gratineeritud marjasalat              
Sommeljee soovitab: 2011 Château Grillon Sauternes, FRA 4cl
5 €
4 €
Šokolaadidessert, jäätis, maasikakaste    
Sommeljee soovitab: Calem 20 Y.O. Porto, PRT 4cl
6 €
6 €
Piparkoogitiramisu, brändichips   
Sommeljee soovitab: 2005 Põltsamaa Kuldne, EST 4cl
5 €
4 €

L – laktoosivaba  G – gluteenivaba

À la cartè – restoran on avatud 17:00-23:00.
Viimane tellimus kööki 30 min enne restorani sulgemist.

Laudade reserveerimine tel 445 0372.