Eelroog | |
Kõrvitsa-ingveripüreesupp, grissiini, ürdiõli Sommeljee soovitab: 2016 Vouvray Les Bosquets Sauvion, Loire, FRA 16cl |
4 € 6 € |
Külmsuitsulõhe, spargel, laimimarmelaad, sinepikreem (G) Sommeljee soovitab: 2017 Hay Maker by Mud House Sauvignon Blanc, NZL 16cl |
6 € 6 € |
Veise carpaccio, salatimix, granaatõun, pohlakreem (G) Sommeljee soovitab: 2015 Kekfrankos, Takler, Szekszárd, HUN 16cl |
6 € 6 € |
Pearoog | |
Pärnu lahe kohafilee, pesto – risotto, köögiviljabukett, veinikaste (G) Sommeljee soovitab: 2016 Viura-Verdejo Cal Y Canto, ESP 16cl |
15 € 4 € |
Grillitud maisikana, polenta, köögiviljaraguu, aprikoosikaste (G, L) Sommeljee soovitab: 2016 Chardonnay Bankside, Hardys, AUS 16cl |
12 € 4 € |
Madalal temperatuuril küpsetatud sea minikoot, kartuligratään, hapukapsa-oasalat, õunakaste (G) Sommeljee soovitab: 2015 Chateau Ste. Michelle Dry Riesling, USA 16cl |
12 € 6 € |
Dessert | |
Kõrvitsabeseega gratineeritud marjasalat Sommeljee soovitab: 2011 Château Grillon Sauternes, FRA 4cl |
5 € 4 € |
Šokolaadidessert, jäätis, maasikakaste Sommeljee soovitab: Calem 20 Y.O. Porto, PRT 4cl |
6 € 6 € |
Piparkoogitiramisu, brändichips Sommeljee soovitab: 2005 Põltsamaa Kuldne, EST 4cl |
5 € 4 € |
L – laktoosivaba G – gluteenivaba
À la cartè – restoran on avatud 17:00-23:00.
Viimane tellimus kööki 30 min enne restorani sulgemist.
Laudade reserveerimine tel 445 0372.
Kõrvitsa-ingveripüreesupp, grissiini, ürdiõli